Med glädje kan vi meddela att vi kan att ge våra kunder möjligheten att avnjuta sin måltid från Niyoms Kök med vårt picknick koncept - food in a basket. En mysig pergola finns färdig där man kan avnjuta en picknick under årets varmare dagar. Ni kan då slå er ner i skön trädgårdsmiljö och inta er måltid.

 

Vad är så speciellt med det thailändska köket? Det är inte bara de vackra färgerna som frestar ögat, utan en utsökt kombination av sött, starkt och syrligt som slutligen rundar av rätterna i en ljuvlig harmoni. Att utse världens bästa kök är inte en helt enkelt uppgift, dock verkar de flesta vara överrens om att det thailändska köket förför med sina färgstarka kryddor.

 

"Om jag uttrycker mig så här: i ett annars bra samboförhållande har Lotta och jag skilda åsikter om hur mat ska kryddas. Jag gillar starkt och min andra hälft mildare käk. Hos Niyoms Kök fattade dem galoppen direkt, vi lämnade vårt önskemål och de kryddade som vi ville ha det. Underbart god och vällagad mat - vi kommer igen!" - Kenneth Kronvall